I    Langbrugsbyggeri

Skal du have opført et landbrugsbyggeri, står Tømrermestre Stokholm & Sørensen ApS gerne for opgaven.Med flere års erfaring kan vi tilbyde dig en løsning, som har fokus på kvalitet og funktionalitet såvel som på det æstetiske udtryk.

Mange typer opgaver

Vi er kendt for solidt håndværk, som holder i mange år, og som samtidig er pænt at se på. Vi løser opgaver for alt fra kvægbønner til svineproducenter og kan blandt andet udføre:

  • Maskinhuse
  • Halmlader
  • Staldbyggeri

Har du et specifikt ønske, tager vi naturligvis afsæt i det. Vi udfører alle opgaver med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov og sørger for en løsning, der er skræddersyet efter dine forventninger.

Kreativ tankegang

Mangler du inspiration, står vi gerne til rådighed med professionel rådgivning. Vi er vant til at tænke kreativt og kan som regel komme med flere forskellige løsningsforslag til projektet.

Tømrermestre Stokholm & Sørensen ApS håndterer også totalentrepriser, hvor vi har et tæt samarbejde med vores underleverandører. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tømrermestre Stokholm og Sørensen